Minggu, 13 Januari 2019

Elegante tweedehands trouwjurk

tweedehands trouwjurk
Tweedehands trouwjurk - Voors en tegens van het kopen van een tweedehands trouwjurk

Net als met alles, de aankoop van een tweedehands trouwjurk komt met zijn voor-en nadelen. Als u denkt van de trawlvisserij pre-geliefde en tweedehands trouwjurk sites op zoek naar uw droom jurk tegen een fractie van de oorspronkelijke kosten, raden wij u aan de voor-en nadelen eerste.

Pro: de prijs

Het grote ding boven pre-geliefde trouwjurken is dat je vaak een prachtige jurk voor een fractie van de oorspronkelijke kosten te vinden. Volgens de Easy bruiloften ' 2016 jaarlijkse Australian Wedding Survey, de gemiddelde prijs bruiden bereid zijn om vork uit voor hun droom trouwjurk is $2.475. Voor sommigen is het forken van dat soort geld gewoon geen optie. Voor anderen, misschien in hun ogen andere delen van hun bruiloft dragen meer belang en dus meer van de jurk begroting is elders toegewezen.

Het kopen van pre-loved opent de deuren naar de mogelijkheid van het vinden van uw droom trouwjurk op een koopje. En wie houdt dat niet?
Con: de prijs

Natuurlijk, niet alle tweedehands jurken komen goedkoop. Bijvoorbeeld, een Gahlia Layoutei Haute Couture toga kan oorspronkelijk kosten $20.000 en worden vermeld op een pre-geliefde site voor $10.000. Hoewel dit een aanzienlijk teken voor een dergelijke high-end Designer jurk, bent u nog steeds uitgaven $10.000 op een tweedehands trouwjurk. Dat geld zou elders in uw huwelijk kunnen worden toegewezen, of misschien gezet naar het creƫren van een douane toga die al uw dozen tikt. Je zou kunnen opofferen van uw droom trouwjurk voor de ' koopje ' (maar nog steeds zeer duur) Designer jurk.

Bovendien, die ingesteld op een bepaalde pre-geliefde trouwjurk zal moeten onderhandelen met inbegrip van stomerijkosten in de totale prijs. Terwijl de meeste bruiden zorgvuldige zorg van hun trouwjurk te nemen, moet u uw jurk droog gereinigd om zorg te dragen voor elke taart vlekken en make-up merken. Met de hoge kosten van het droge schoonmaken van een trouwjurk, kan uw Bargain Gown uiteindelijk kost hetzelfde als nieuw.

Pro: het is gedragen op wat betekent om de gelukkigste dag

Trouwjurken zijn ontworpen om te worden gedragen op wat bedoeld is om de gelukkigste, belangrijkste dag van je leven. Ze zijn gemaakt om bruiden kijken en een miljoen dollar te voelen. Het schijnt een schande om zulk een mooie kledingstuk in zijn zak in een donkere garderobe te laten hangen. Het is daarom zinvol om het leven terug te ademen in de prachtige jurk en geef het nog een werveling vaststelling van het gangpad. Plus-een andere bruid droom trouwjurk kan ook de jouwe!
Con: het is al gedragen voordat

De realiteit is, tweedehands trouwjurken zijn eerder gedragen. Als je niet maag het feit dat iemand anders heeft besteed hun eerste kus, eerste dans, en eventueel zelfs hun bruidsmeisje houden van de jurk terwijl ze gebruik maken van de badkamer, misschien een tweedehands trouwjurk is niet voor jou.

Pro: eindeloze mogelijkheden

Het grote ding over trawlvisserij door tweedehands trouwjurk aanbiedingen is dat je zou kunnen eindigen vallend hoofd over hielen verliefd op een stijl, kleur, of fit je zelfs nooit eerder overwogen.

De aankoop van een trouwjurk is vaak een stressvol onderdeel van de bruiloft planning proces. Niet alleen is het toe te voegen aan de berg van de beslissingen die u moet maken voor uw bruiloft, bruids boetieks dan gooien in de keuze tussen kant, tule, satijn, zijde, korsetten, strapless, Sweet-Heart halslijn, en nog veel meer. En zelfs als je beslissen dat-je dan moet kiezen tussen sluier lengtes en stijlen! Terwijl we denken dat het grote bruids boetieks kunnen bieden zo veel kledingstuk opties, sommige bruiden liever gewoon iets kiezen en worden gedaan met het.

De aankoop van een pre-geliefde trouwjurk geeft bruiden de gelegenheid om een jurk te bekijken, beslissen of het voor hen, en kopen. En, zelfs als de koopjes jurk is niet helemaal uw droom jurk, u dan kiezen om het te veranderen om iets van je eigen te worden.
Con: dimensionering

Een van de belangrijkste nadelen van de aankoop van een pre-geliefde trouwjurk is de beperkingen van de dimensionering. Trouwjurken zijn vaak gemaakt om een bepaalde bruid past, dus het vinden van een die goed past meteen kan een probleem vormen. Zelfs als u uw droom trouwjurk te vinden op een spotprijs, u niet garanderen dat het uw maat.

De ideale oplossing is om een pre-geliefde trouwjurk groter dan uw maat te kopen en te wijzigen naar beneden. Echter, dit zal leiden tot wijziging kosten en de algehele uw jurk kan uiteindelijk kost je hetzelfde bedrag dat u zou uitgeven voor een nieuwe jurk.

Pro: deuren open voor Designer merken

Een ander groot ding over de aankoop van een pre-geliefde trouwjurk is dat het opent de deuren naar Designer merken. Terwijl iedereen verdient te lopen vaststelling van het gangpad in een prachtige Designer Trouwjurk, kunnen sommige niet over de middelen of achten het noodzakelijk. Pre-loved aanbiedingen kunnen bruiden om hun droom Designer jurk te kopen tegen een fractie van de oorspronkelijke kosten, en laat de oorspronkelijke eigenaar om een deel van het geld terug te verdienen en zet het in de richting van een vakantie of op hun hypotheek. Het is een win-win situatie.

Con: het is misschien niet uw droom trouwjurk

Terwijl een trouwjurk kan iemand anders droom jurk, kan het niet de jouwe. Het maakt niet uit hoe lang je trawl door pre-geliefde trouwjurk aanbiedingen, er is geen garantie dat u zal komen over een die je vallen hoofd over hielen verliefd op. En dat is oke ook.

Ervan overtuigd? Hier is waar te beginnen

Hier bij Easy bruiloften, ondersteunen wij bruiden ' recht om te kiezen tussen de vraag of ze willen hun droom trouwjurk te maken, de aankoop van nieuwe van een bruidsboetiek, of koop een pre-geliefde jurk en neem het voor de tweede reis in het gangpad. Voor degenen die overweegt een tweedehands trouwjurk, hebben we een gedeelte van de site gewijd aan het aansluiten van je met een pre-geliefde jurken in het hele land.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar