Sabtu, 12 Januari 2019

Het beste van bruidskleding grote maten

bruidskleding grote maten
Bruidskleding grote maten - Als je een plus-size bruid-of zelfs een bruidsmeisje met de oneven ' probleem ' gebied, winkelen voor een jurk kan pijnlijk zijn, maar het hoeft niet te worden. Niet alleen (mooie) plus-size alleen trouwjurken in overvloed, zo ook doen trouwjurken ontworpen om een deel van uw lichaam die kunnen worden waardoor u zorgen platter.

Dirk Sykes, mede-eigenaar van en de sluier Bridal in Hoppers Crossing, Melbourne, begrijpt deze pijn beter dan de meeste. Toen ze op zoek ging naar haar perfecte jurk in 2011, was ze geschokt door de beperkte waaier van jurken beschikbaar voor haar.

"Er was gewoon niets voor de gemiddelde-sized persoon en een deel van de dienst die we ontvangen was verschrikkelijk," zegt de moeder van een. "Ik dacht, het moet mooier zijn dan dit."

Het goede nieuws is dat de tijden zijn veranderd, en de plus-size bruid en haarplus-size bruidsmeisjes zijn nu goed verzorgd voor heel Australiƫ, met een aantal bruids winkels zelfs gespecialiseerd in plus-size ontwerpen.

"De gemiddelde persoon is ongeveer 16 of 18 deze dagen, niet 8 of 10," Dirk zegt. "Het opwindende is dat deze dagen plus-size ontwerpers beginnen af te stappen van de ene klassieke ontwerp, en bieden nu veel verschillende stijlen."

Ze zegt dat het een erkenning dat elke vrouw het lichaam is anders en er is niet een cut aan te passen alle.

"Nu met de structuur zetten ze in deze jurken, een plus-size meisje kan dragen bijna alles."

Dat gezegd hebbende, Dirk is snel om erop te wijzen dat sommige stijlen zijn ontworpen om bepaalde lichaamsvormen platter. Dus, volg deze tips van de handel om ervoor te zorgen uw beste troeven worden aangevuld op uw grote dag

Als je kort bent

"Te veel volume zal je er korter," zegt Rebecca. "Opt, in plaats daarvan, voor een rechte schede-stijl jurk die verlengt."

Een lange sluier zal u verlengen, maar een vingertop sluiers kan u afsnijden.

Als u een prominente buik

"Als je buik laag is, dan is een A-lijn met kralen onder de buste kan zeer vleiend," suggereert Rebecca. "Voor een hoge mummie buik, een A-lijn kan je er zwanger, dus het is beter aan de stok met een gedaald taille jurk met korset dat alles trekt in."

Als u een ruime bodem

"Kies voor een jurk die is gemonteerd op de heup en fakkels in om een vollere rok," zegt Rebecca. "Het zal accentueren uw taille en verberg je achterste."

Als u een grote buste

Zeker gaan voor een korset of veter-up terug naar de steun te controleren, en riemen kan nuttig zijn.

Dirk zegt dat de klassieke V-hals is ook vleiend voor vrouwen met grote bustes.
brede schouders trouwjurk

Als u brede schouders hebt

"Een strapless Sweetheart Hals is zeer vleiend op een breed schouders meisje," zegt Dirk. "En dit geldt voor een plus-size trouwjurk, alsmede een jurk die niet plus-size."
trouwjurk Big Arms

Als je grote wapens hebt

"Soms als je een mouw in de buurt van een arm, kan het eigenlijk maken het er heel wat groter," zegt Rebecca. " Ik denk dat het een veel voorkomende misvatting. "

Kies voor eenvoudige bandjes of strapless in plaats daarvan. bruidskleding grote maten

Tidak ada komentar:

Posting Komentar