Sabtu, 19 Januari 2019

Impressie bruidskledij west vlaanderen

Bruidskledij west vlaanderen
Stella McCartney lanceert Bridalwear

Bruidskledij west vlaanderen - Na de hertogin van de tweede trouwjurk van Sussex-dat high-Neck, lage-backed, Floor-vegen Stella McCartney toga-brak het Internet, wie zou de schuld van de ontwerper voor vertakking uit in bridalwear? Lezer, die tijd is gekomen.

Beschikbaar om nu te bestellen, de 17-delige "made with Love" collectie bouwt voort op het merk avondkleding aanbod en de capsule van 23 Lily-White en 23 Onyx-zwarte recreaties van de hertogin bruidsjurk, die gelanceerd in juni 2018 om de opening van te vieren 23 oude Bond Street paradepaardje van McCartney.

Zeven jurken, een kant geborduurde jumpsuit (verkrijgbaar in puur wit en rijk Scarlet) en een ivoor smoking zijn hoogtepunten, maar opmerkelijk is het feit dat elk stuk wordt onderstreept met de inzet van McCartney aan duurzame mode. Net als Viscose, heeft ze bewezen dat er moderne versies van Couture stoffen, zoals kant en chiffon, die net zo luxueus als hun milieu schadelijke tegenhangers.

De avond Toga van de hertogin, die voor haar huwelijksontvangst in Frogmore huis werd in dienst, was de eerste inval van McCartney in bridalwear niet. "Na een bruid mezelf en vereerd om bruidsjurken te maken voor een aantal van mijn lieve vrienden, het is iets dat ik voel me heel hartstochtelijk over," McCartney vertelt Vogue. "Ik zie het werkelijk als één van de grootste voorrechten als vrouwelijke ontwerper om te weten dat de vrouwen in onze opslag komen en stukken kopen om voor de belangrijkste dag van hun leven te dragen. Ik denk dat het huis van Stella McCartney vertegenwoordigt iets een beetje meer moeiteloos, en dat is ongelooflijk reflecterende van de bruid en haar persoonlijkheid en wat ze wil om te dragen, zelfs buiten die belangrijke dag. "

Elk stuk heeft deze oplettendheid gestikt in de naden via een blauwe tag met een persoonlijke boodschap van McCartney. "Er is iets blauw en er is iets nieuws," legt ze uit. "Bij het denken over de naam van de collectie, ik wilde geven het een naam die net voelde meer persoonlijke en meer liefdevolle en echt weerspiegelt het gevoel en de ervaring van die speciale dag."

Zoals voor de jurk van de hertogin, zegt ze, "het is echt een van de meest vernederende momenten van mijn carrière. Ik heb veel van trouwjurken voor veel high-profile mensen-geen zo hoog profiel als dat duidelijk-maar ik heb altijd voelde me erg beschermend over dat moment en worden toevertrouwd betekent veel voor mij. bruidskledij west vlaanderen

Tidak ada komentar:

Posting Komentar